Πολιτικη

Στον Κ. Τζιούμη ο Ν. Γιαννακόπουλος

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο κύκλου συνεργασίας με όλους τους φορείς της Αυτοδιοίκησης που πραγματοποιεί ο υπ. Βουλευτής Αρκαδίας.

Συνάντηση ενημέρωσης είχαν την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης Κωνσταντίνος και ο υπ. Βουλευτής Αρκαδίας κ. Γιαννακόπουλος Νικόλαος.

Ο κ. Γιαννακόπουλος στα πλαίσια κύκλου συνεργασίας με όλους τους φορείς της Αυτοδιοίκησης και σε συνέχεια των επαφών του με τους Δημάρχους της Αρκαδίας, όπως ήταν φυσικό συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Τρίπολης, της πρωτεύουσας της Αρκαδίας αλλά και ολόκληρης της Πελοποννήσου, ούτως ώστε να ενημερωθεί για τον σχεδιασμό του κ. Δημάρχου και για τα έργα του Δήμου μας.

Υπήρξε ενδελεχής ενημέρωση για τις αστικές αναπλάσεις που υλοποιούνται και θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα καθώς και για έργα υποδομής που αφορούν την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης.

Ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε την σημασία των μικρών και μεγάλων έργων που επιβάλλεται να κατασκευάζονται τόσο στα χωριά μας όσο στην πόλη. Προφανώς οι προηγούμενες δημοτικές αρχές είχαν δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στο επίπεδο την εκπόνησης μελετών και της ωρίμανσης τους, για έργα τα οποία πολύ σωστά η παρούσα δημοτική αρχή τα υλοποιεί με επιτυχία δίνοντας έμφαση στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών της Τρίπολης.

Τέλος για μία ακόμη φορά εκφράστηκε από τον κ. Γιαννακόπουλο η ανάγκη  της συνεργασίας για το καλό της πόλης μας, δηλώνοντας αρωγός όπως πάντα στον κ. Δήμαρχο για οτιδήποτε χρειαστεί.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.