Πολιτικη

Στο Ο.Α.Κ.Α για τον Αντετοκούνμπο ο Τσιαμούλος

Φωτογραφία: Νίκος Τσιαμούλος/ facebook

Mπορεί, τελικά, ο μεγάλος Έλληνας star να μην αγωνίστηκε κατά της Τουρκίας αλλά ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Τρίπολη, αλλάζουμε τα δεδομένα" είδε την Ελληνική ομάδα να επικρατεί

Οικογενειακώς βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Αθήνα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης, Νίκος Τσιαμούλος, προκειμένου να δει το τελευταίο φιλικό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, στο πλαίσιο του τουρνουά προετοιμασίας "Ακρόπολις" (Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022).

Για την ιστορία, η Ελλάδα επικράτησε με 89-80 και κατέκτησε το τουρνουά, ενώ μπροστά της έχει 2 παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που ξεκινά στις 2 Σεπτεμβρίου.

Φυσικά, ο κ. Τσιαμούλος, με ανάρτησή του στο facebook, δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην "επίσημη αγαπημένη" των Ελλήνων φιλάθλων. Παρόντες ήταν κι άλλοι φίλαθλοι από την Τρίπολη, ενώ, φυσικά, παρευρισκόταν και ο παράγοντας του μπάσκετ, συνάδελφος δημοσιογράφος και Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης, Σταύρος Κουκάκης.

Να σημειώσουμε, πάντως, πως, κατά την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων, κάποιοι "κάφροι" θεώρησαν "υποχρέωσή" τους να γουχάρουν τους Τούρκους παίκτες. Περαιτέρω, πολιτική "essance" έδωσαν ανηρτημένα πανό στις εξέδρες που απευθύνονταν στο ΝΑΤΟ, τα οποία και κατέβηκαν, μετά από επέμβαση των υπευθύνων ασφαλείας του γηπέδου. 

Τέλος, ο αγώνας, σε αρκετά του σημεία, μόνο..."φιλικό" δεν θύμιζε καθώς είχαμε αντεγκλήσεις μεταξύ παικτών αλλά και αποβολή του προπονητή της Τουρκίας, με 2 τεχνικές ποινές.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.