Πολιτικη

Ανδρουλάκης: Το δήθεν επιτελικό κράτος αποδείχθηκε παρακράτος

Φωτογραφία: Στιγμιότυπο από την ομιλία του κ. Ανδρουλάκη/ You Tube/ ΕΡΤ

"Σκληρή" επίθεση στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ., Νίκο Ανδρουλάκη, χθες, Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022

Κατά την ομιλία του στο Ζάππειο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο των 48 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης χρησιμοποίησε "σκληρή" γλώσσα για τον Έλληνα Πρωθυπουργό κι επανέλαβε το αίτημά του περί δημοσιοποίησης των λόγων παρακολούθησής του από την Ε.Υ.Π. 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε:

«Το δικό μας στοίχημα δεν είναι με ποιους θα πάμε για να διαχειριστούμε απλώς τις υπάρχουσες δομές εξουσίας. Το στοίχημά μας είναι να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό! Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι έτοιμο να ξαναπιάσει το νήμα της ιστορικής του διαδρομής για να ανοίξει νέο δρόμο ελπίδας για τη χώρα. Δεν αξίζει η πατρίδα μας να μετεωρίζεται από την κυβέρνηση που όλοι έψαχναν τον κολλητό του κ. Τσίπρα, στην κυβέρνηση που όλοι ψάχνουν τον ανιψιό του κ. Μητσοτάκη. Το φακέλωμα και το ελάτε στο τμήμα να ενημερωθείτε για υπόθεσή σας σταμάτησε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, για αυτό δεν ανέχομαι να μου ψιθυρίσουν στο αυτί. Δε θα συμμετάσχω στις παρανομίες τους».

 

Δείτε εδώ την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.