Πολιτικη

Τατούλης: Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι συνδεδεμένος με την Αρκαδία

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ Νέα Πελοπόννησος

Η παρουσία του πρώην Περιφερειάρχη στο Διεθνές Φεστιβάλ προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη

Στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μίκη Θεοδωράκη «Αρκαδίες — Ζάτουνα» και του παράλληλου Συμποσίου «Ο Μίκης του Πνεύματος, του Πολιτισμού και της Πολιτικής» που πραγματοποιήθηκε στη Ζάτουνα του Δήμου Γορτυνίας παρευρέθηκαν ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ντίνα Νικολάκου.

Στην 5η Συνεδρία του Συμποσίου με θέμα: « Ο Μίκης και η Πολιτική, οι Αγώνες του» συμμετείχαν εκλεκτοί ομιλητές οι οποίοι αναφέρθηκαν στα δύο χρόνια εξορίας του στη Ζάτουνα και στον αντιδικτατορικό του αγώνα. 

Ο κ. Τατούλης είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον πρ. Πρωθυπουργό Γιώργο Α. Παπανδρέου, με τον Ευρωβουλευτή, Αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον Αρκαδικής καταγωγής Βουλευτή & πρ. Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νίκο Βούτση, τρεις πολιτικές προσωπικότητες της Χώρας μας που έχει κατά το παρελθόν συνεργαστεί και μέχρι σήμερα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Ο κ. Τατούλης στο τέλος της εκδήλωσης συνεχάρη τους διοργανωτές, δηλώνοντας πως η προσωπικότητα του Μίκη Θεοδωράκη είναι συνδεδεμένη με τη Ζάτουνα, τη Δημητσάνα και άλλες περιοχές της Γορτυνίας και την Τρίπολη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.