Πολιτικη

Παπαηλιού: Κύριοι της ΝΔ, «ιδού η Ρόδος»

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Το μήνυμα του βουλευτή Αρκαδίας προς τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιώργος  Παπαηλιού, απευθυνόμενος προς τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση  του νομοσχεδίου για την κύρωση της από 9.8.2022 ΠΝΠ που αφορά στη «… λειτουργία της ΕΥΠ» τόνισε μεταξύ άλλων: 

Αναφέρθηκε από βουλευτή της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ότι, μέσω της αντιπαράθεσης μεταξύ της ΝΔ και των κομμάτων της δημοκρατικής αντιπολίτευσης και της σημερινής συζήτησης, αναδεικνύονται δύο σχολές πολιτικής σκέψης-λογικής. 

Πράγματι έτσι είναι : Η μία, η λογική της δημοκρατίας, της διαφάνειας, της ανάληψης ευθυνών και της λογοδοσίας, που εκπροσωπούν τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης, η άλλη, η καθεστωτική λογική που διαπερνά το σύνολο της πολιτικής του «συστήματος Μητσοτάκη», με αποκορύφωμα τις παράνομες παρακολουθήσεις των επικοινωνιών των πολιτικών αντιπάλων του, «ενοχλητικών» δημοσιογράφων κ.α.       

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι της ΝΔ

Επειδή πρόκειται για μείζον σκάνδαλο που προσβάλλει τη δημοκρατία, και όχι μία υπηρεσιακή-επιχειρησιακή αστοχία, η θέση-η τοποθέτηση κάθε βουλευτή θα αναδείξει την πολιτική αξιοπρέπεια και το ήθος του.

Κύριοι της ΝΔ, «ιδού η Ρόδος». Αποδείξτε το. 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.