Πολιτικη

"Να προσληφθεί οδηγός για το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Τροπαίων"

Παρέμβαση του Βαγγέλη Γιαννακούρα κατά τη διάρκεια του χθεσινού Περιφερειακού Συμβουλίου. 

Την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Υγείας για να προσληφθεί οδηγός για το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Τροπαίων, ζήτησα με παρέμβασή μου, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των εκτός ημερήσιας διάταξης θεμάτων.

Ζήτησα το σώμα να εκδώσει ένα ψήφισμα για να πιέσουμε το Υπουργείο Υγείας να πληρωθεί η θέση του οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων, ένα κέντρο που καλύπτει περίπου 60 χωριά της Γορτυνίας .

Η παρέμβασή μου έγινε και λόγω του τελευταίου δυσάρεστου περιστατικού, όπου ένας αγαπητός συμπατριώτης, που έφυγε από τη ζωή τελικά,  μεταφέρθηκε με IX και όχι με το ασθενοφόρο, που δεν είχε οδηγό,  μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Πρόβλημα υπάρχει και με το ίδιο το ασθενοφόρο, το οποίο βέβαια «τσουλάει», αλλά αυτή τη στιγμή προέχει να γίνει πρόσληψη οδηγού.

Ελπίζω στην επόμενη συνεδρίαση να εκδοθεί το ψήφισμα, αφού η συνεδρίαση δεν ολοκληρώθηκε και τα ψηφίσματα εκδίδονται στο τέλος αυτής.

Και φυσικά θεωρώ πως ανεξάρτητα από την καταγραφή των άλλων θεμάτων Υγείας που απασχολούν την Αρκαδία μας, το θέμα της πρόσληψης οδηγού ασθενοφόρου χρειάζεται να προχωρήσει άμεσα.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.