Πολιτικη

Γιαννακούρας: «Δύο Χιώτες από την Αρκαδία»

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ Ευάγγελος Γιαννακούρας

Ανακοίνωση- "απάντηση" του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας στην επίσκεψη των Αρκάδων Αντιπεριφερειαρχών στο ΕΚΑΒ

Σκαντζός και Λαμπρόπουλος σαν τους Χιώτες που πηγαίνουν αντάμα, επισκέφθηκαν σήμερα, όπως κάνουν καθημερινά, σε διαφορετικά σημεία για να μην πλήττουν, αλλά και για να αλλάζουν φόντο οι φωτογραφίες, για το «θεαθήναι»,  το ΕΚΑΒ της Τρίπολης.

Κάνανε αυτό που κάνουν κάθε μέρα μόνο και μόνο για να φωτογραφηθούν.

Γιατί  έργο ουσίας και αποτελεσματικότητα λείπουν παντελώς από την σημερινή περιφερειακή αρχή.

Τι πήγαν να δουν και να καμαρώσουν τα μεγάλα έργα τους;

Η ανεπάρκειά τους είναι χαρακτηριστική, σε σημείο πλέον που στο συγκεκριμένο τομέα της Υγείας, είναι επικίνδυνοι για τους πολίτες.

Επειδή δεν μου αρέσουν τα λόγια και πάντα αναφέρομαι με συγκεκριμένα στοιχεία, το ίδιο θα κάνω και τώρα.

Ερωτώ τους κυρίους αντιπεριφερειάρχες, πέστε μου ένα έργο έστω και μικρό, που κάνατε όσον αφορά το ΕΚΑΒ και το στόλο των ασθενοφόρων της Πελοποννήσου;

 Ποια είναι η προσφορά σας στο ΕΚΑΒ Τρίπολης;

Τι πήγατε να δώσετε σήμερα;

Ψεύτικες υποσχέσεις ότι η Περιφέρεια θα είναι δίπλα στο ΕΚΑΒ;

Δε φθάνει που δεν κάνατε τίποτα, αντίθετα δεν υλοποιήσατε και απεντάξατε έργα που η προηγούμενη περιφερειακή αρχή με κόπο και σε δύσκολες εποχές μνημονίων είχε εντάξει.

Πρώτον, το Μάιο του 2022 απεντάξατε το έργο για το στέγαστρο στο ΕΚΑΒ Τρίπολης.

Δεύτερον , το ίδιο διάστημα απεντάξατε το έργο των 100 χιλιάδων ευρώ για ολική επισκευή έξι παροπλισμένων ασθενοφόρων.

Τρίτον, δεν υλοποιήσατε το ενταγμένο έργο στο ΕΣΠΑ για αγορά ενός ασθενοφόρου για κάθε Κέντρο Υγείας της Πελοποννήσου.

Τα τελευταία ασθενοφόρα που εντάχθηκαν στο στόλο του ΕΚΑΒ της Πελοποννήσου, δύο για κάθε Νομό και δύο εξ αυτών στο ΕΚΑΒ Τρίπολης, τα πρόσφερε η δική μας περιφερειακή αρχή το Δεκέμβριο του 2016 (φωτογραφία).

Φθάνουν πια τα σουλάτσα, οι φωτογραφίες και τα δελτία τύπου.

Αγαπητοί συνάδελφοι δε σας χαρακτηρίζω για μία ακόμα φορά, μόνο ως ανεπαρκείς  αλλά και επικίνδυνους και επιβλαβείς για τον τόπο και τους συμπολίτες μας.

Ευτυχώς που ο καιρός πέρασε και μία νέα περιφερειακή αρχή θα βγάλει τον τόπο από το τέλμα που τον έχετε οδηγήσει.

Υ.Γ. Είναι τόση η απογοήτευση και η απελπισία του κόσμου, που ειδικά στα Τρόπαια, που πριν λίγες μέρες θρηνήσαμε την απώλεια ενός ακόμα ανθρώπου, που ίσως να ζούσε, αν υπήρχε η δυνατότητα μεταφοράς του με ασθενοφόρο, κάτι που δεν έγινε, που μην περιμένοντας κάτι από εσάς, ξεκίνησαν προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αυστραλία για την αγορά ασθενοφόρου για το Κέντρο Υγείας Τροπαίων.

Βαγγέλης Γιαννακούρας, Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας, τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.