Πολιτικη

Λαμπρόπουλος: Στην κακόπιστη κριτική απαντάμε με τα έργα μας

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας απάντησε στον τέως Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Ευάγγελο Γιαννακούρα.

➡️Ο κ. Γιαννακούρας  σε μία ανακοίνωση με το γνωστό του ύφος έκανε για άλλη μια φορά το λάθος , να αναφερθεί σε αριθμούς και συγκεκριμένα έργα στον τομέα της υγείας.

Του απαντάμε με μερικά από όσα έκανε η παρούσα Περιφερειακή αρχή για την υγεία στην Αρκαδία και αφήνουμε τους συμπολίτες μας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους :

▶️Δημοπρατήσαμε τον Ιούλιο του 2020 το έργο: « Εργασίες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του κέντρου  υγείας Άστρους της περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας » προϋπολογισμού  290.000,00 € το οποίο ολοκληρώνεται.

▶️Ολοκληρώνουμε το έργο «Εργασίες Εκσυγχρονισμού και Αναβάθμισης των Κέντρων Υγείας Δημητσάνας, Τροπαίων και Λεωνιδίου της Π.Ε. Αρκαδίας» προϋπολογισμού563.000,00 €.

▶️Εντάξαμε τον Νοέμβριο του 2020 το έργο :  «Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης Η Ευαγγελίστρια» προϋπολογισμού 1.981.182,84 €.

▶️Αναθέσαμε την μελέτη της καθ΄ ύψος επέκτασης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, προϋπολογισμού 256,230.00 €, η οποία ολοκληρώθηκε μέσα στο 2022 μέχρι και τα τεύχη δημοπράτησης προκειμένου το σημαντικό αυτό έργο να  ενταθεί το συντομότερο σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.

✔Αναφορικά με το στέγαστρο στο ΕΚΑΒ Τρίπολης, καλό είναι να θυμηθεί ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης ότι μετά από 9 χρόνια θητείας, δεσμεύτηκε μία πίστωση χωρίς μελέτη 3 μήνες πριν τις εκλογές του 2019 !

✔Το ίδιο έγινε και με το έργο της επισκευής των ασθενοφόρων που, μετά από 9 χρόνια, τα θυμήθηκαν  τον Φεβρουάριο του 2019 !

✔Περιττό να πούμε ότι και για το ενταγμένο στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου έργο της αγοράς ασθενοφόρων, ο κ. Γιαννακούρας παραπληροφορεί αφού ο σχετικός διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί, έχει υπογραφεί η σύμβαση και αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες η παράδοση των ασθενοφόρων.

➡️Και όλα αυτά, πέραν των πόρων ( εκατομμυρίων ευρώ ) που διέθεσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο ΕΣΥ για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

➡️Στην ατεκμηρίωτη και κακόπιστη κριτική απαντάμε με τα έργα μας και την συνεχή παρουσία μας δίπλα στους πολίτες.

Εάν θέλουν μπορούμε να συγκρίνουμε και το σύνολο των έργων των 9 χρόνων της θητείας τους με τα 3 χρόνια της δικής μας.

Υ.Γ. 1 Η εκμετάλλευση της απώλειας ενός συμπολίτη μας χαρακτηρίζει το επίπεδο της αντιπολίτευσης που ασκούν.

Υ.Γ. 2 Οι δύο Αρκάδες Αντιπεριφερειάρχες όπως και όλη η παράταξη του Παναγιώτη Νίκα, είμαστε μία ενωμένη και συμπαγής ομάδα παραγωγής έργου. Σε άλλη παράταξη πρέπει να  αναζητηθούν απώλειες και μοναχικές διαδρομές.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.