Πολιτικη

Συνάντηση Τσιαμούλου-Κατρίνη

Φωτογραφία: Νίκος Τσιαμούλος/ facebook

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Τρίπολη- Αλλάζουμε τα δεδομένα"

Ο κ. Τσιαμούλος δημοσιοποίησε τα εξής:

Το απόγευμα της Παρασκευής 7/10/2022 παρευρέθηκα στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Εμπόρων Λακωνίας (Ο.Ε.Β.Ε.) στη Σπάρτη, ως μέλος και Οικονομικός Επόπτης του Ν/Α Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

   Την πρωτοβουλία της συνάντησης όλων των παραγωγικών-επιχειρηματικών δυνάμεων και επιστημονικών φορέων του Νομού Λακωνίας,  έλαβε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΚΙ.ΝΑΛ. και Βουλευτής Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης. Τα θέματα-προβλήματα  που τέθηκαν και αναπτύχθηκαν από όλους τους παραγωγικούς φορείς της Λακωνίας ήταν για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Λακωνίας και τα προβλήματα της αγοράς στη Σκάλα, σε μια πολύ μεγάλη συζήτηση εφ’ όλης της ύλης αλλά και για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα, αλλά και την ενεργειακή κρίση που πλήττει το σύνολο των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.