Πολιτικη

Τζιούμης: “Συνεχίζουμε και στηρίζουμε τα χωριά μας, δεν τα διαχωρίζουμε από την πόλη”

Ένα έργο πλακόστρωσης και φωτισμού δρόμου στο κέντρο της Νεστάνης ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Τρίπολης. 

Την περιοχή επισκέφθηκε την Τρίτη το μεσημέρι (25/10/2022) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης. Μαζί του ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ. Αλέξανδρος Κανελλόπουλος και κ. Ιωάννης Παπαδάτος, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεστάνης κ. Βασίλειος Σπέντζος και ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης κ. Σταύρος Παπασταύρου.

Το έργο είχε προϋπολογισμό 60.000 ευρώ και ήταν ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, μέσω του ΤΑΠΤΟΚ.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, σημείωσε: «Άλλο ένα έργο που ολοκληρώνουμε στον Δήμο Τρίπολης. Τα έργα δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Σχεδόν καθημερινά παρουσιάζουμε ολοκληρωμένα νέα έργα.

Στόχος είναι να μπορέσουμε σε όλα τα χωριά να κάνουμε εξωραϊστικές παρεμβάσεις, πέρα από έργα σε υποδομές.

Μετά από τρία χρόνια, έχουμε δείξει ότι έχουμε δώσει την ίδια βαρύτητα στα χωριά μας, όπως και στην πόλη. Αυτό το έχουν εκφράσει και οι κάτοικοι των κοινοτήτων μας. Είναι μια πραγματικότητα.

Για εμάς, χωριά και πόλη είναι το ίδιο και στα μέτρα των δυνατότητων μας κάνουμε έργα.

Τρέχουν δεκάδες έργα στην πόλη και στα χωριά μας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα προσπαθήσουμε να βρούμε χρήματα για να εντάξουμε κι άλλα έργα. Το επόμενο διάστημα θα υποβάλλουμε πρόταση στο ΕΣΠΣΑ για την πλατεία στα Λιθοβούνια που είναι κατεστραμμένη.

Ο διακηρυγμένος στόχος που κάνουμε πράξη είναι ότι στηρίζουμε τα χωριά μας, όπως και την πόλη.»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Σπέντζος ευχαρίστησε τον Δήμο Τρίπολης και τον Δήμαρχο που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για ανάπλαση. Στη συνέχεια, είπε ότι έγινε ένα έργο χρήσιμο για τη Νεστάνη και συμπλήρωσε ότι ο Δήμος αποδεικνύει ότι είναι δίπλα τους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.