Πολιτικη

"Το καλάθι του νοικοκυριού να ικανοποιεί τον πελάτη και όχι την αισχροκέρδεια"

Συνέντευξη του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στο mononews.gr.

Εφ' όλη της ύλης συνέντευξη σε διαδικτυακή ενημερωτική ιστοσελίδα του βουλευτή Αρκαδίας και Ε' Αντιπροέδρου της Βουλής είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου 2022.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα του καλαθιού του νοικοκυριού αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

"Το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το καλάθι του νοικοκυριού για να δώσει την ευκαιρία στην κυβέρνηση να λειτουργήσει υπέρ του καταναλωτή. Σε καμία περίπτωση όμως δε θα γίνει «διαφημιστής» των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και των προσφορών των μεγάλων για να ανεβάσει την κερδοφορία των πέντε αλυσίδων.

Το καλάθι του νοικοκυριού πρέπει να ικανοποιεί τον πελάτη και όχι την αισχροκέρδεια. Η μείωση του ΦΠΑ στα βασικά προϊόντα είναι πρόταση προς όφελος της κοινωνίας. Προσοχή, το καλάθι της νοικοκυριού δεν μπορεί να γίνει το άλλοθι ώστε «οι μικροί» να εξαφανιστούν με τη σφραγίδα της κυβέρνησης".

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.