Πολιτικη

Κ. Βλάσης: Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες...

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ο βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ για την ένταξη 2 νέων ασθενοφόρων στο Κ.Υ. Τροπαίων και 6 συνολικά στην Αρκαδία.

Την ικανοποίηση του για την άμεση αντιμετώπιση των αναγκών που έχουν τα Κέντρα Υγείας της Αρκαδίας σε ασθενοφόρα εξέφρασε ο Βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ Κώστας Βλάσης, καθώς μετά τη σχετική απόφαση του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας δύο νέα ασθενοφόρα θα διατεθούν στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων και συνολικά 6 ασθενοφόρα σε Κέντρα Υγείας της Αρκαδίας (Κ.Υ. Άστρους, Κ.Υ. Δημητσάνας, Κ.Υ. Μεγαλόπολης, Κ.Υ. Λεωνιδίου).

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Βλάσης: «Όταν κάποιοι κάνουν στείρα αντιπολίτευση, εμείς φροντίζουμε να απαντάμε με έργα διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που φέρνουν πάντα την καταστροφή. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για ακόμη μία φορά αποδεικνύει πως έχει στραμμένο το βλέμμα της στην Αρκαδία και στους πολίτες της, καθώς από τα 20 νέα ασθενοφόρα, που η 6η ΥΠΕ θα διαθέσει σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, τα 6 θα διατεθούν στην Αρκαδία μας.

Ιδιαίτερη μέριμνα δείξαμε για το Κέντρο Υγείας Τροπαίων που θα πάρει 2 ασθενοφόρα, καθώς όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Θέλω να ευχαριστήσω το Υπουργείο Υγείας και την 6η ΥΠΕ για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Παρεμβαίνουμε για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας και αποδεικνύουμε στην πράξη πως αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των Αρκάδων».

Τα νέα οχήματα προνοσοκομειακής φροντίδας πρόκειται άμεσα να παραδοθούν στα Κέντρα Υγείας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.