Πολιτικη

"Πλανάται το ερώτημα αν ο πρωθυπουργός είναι πίσω από τις παρακολουθήσεις"

📺 Βασικά σημεία συνέντευξης του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

👉Σε ένα θέμα διαφάνειας και δημοκρατίας όπως το θέμα των υποκλοπών, πρέπει με το παράδειγμά σου να δείχνεις πώς πρέπει να κινηθούν τα πράγματα. Ο κ. Ανδρουλάκης όταν κατά τυχαίο τρόπο βρέθηκε ότι στο κινητό του είχε σταλεί το predator, συμπεριφέρθηκε θεσμικά, πήγε αμέσως στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και έτσι, θεσμικά, συμπεριφέρθηκε μέχρι το τέλος της διαδικασίας.

👉Στο θέμα της ΕΥΠ ο κ. Πρωθυπουργός διαχειρίστηκε με τέτοιο τρόπο το απόρρητο, ώστε σήμερα να μην μπορούμε να βρούμε ποιοι λένε την αλήθεια, ποιοι ψέματα, ποιοι παρακολουθούνται, αν το εκμεταλλεύεται ένα κόμμα ή όχι. Πλανάται το ερώτημα, αν ο Πρωθυπουργός είναι πίσω από αυτή τη διαδικασία και ποιες είναι οι εταιρείες που χρησιμοποιούσαν το παράνομο λογισμικό. Γνωρίζουμε ότι είναι δύο οι εταιρείες. Σύμφωνα με τον άνθρωπο που ήρθε να καταθέσει στη Βουλή (ο ένας ήρθε, του άλλου του στείλαμε mail), μια από αυτές τις εταιρείες, επί της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αγόρασε την εταιρεία με 5.000 ευρώ ως κεφάλαιο και πήρε 1.400.000 ευρώ απευθείας ανάθεση από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και 10.000.000 από τη ΝΔ. Ένα πέναλτι για τον Πρωθυπουργό ήταν αρκετό ώστε να βγει δημοσίως και να πει ότι υπάρχει κέντρο παρακολουθήσεων Predator, στην Ελλάδα. Με ένα οφσάιντ, την  επόμενη Κυριακή μπορεί να μας πει και ποιοι το διαχειρίζονται. Να καλέσει αυτές τις δύο εταιρείες ώστε να μπορέσουμε να το βρούμε.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.