Πολιτικη

Bλάσης- Μητσοτάκης για επενδύσεις στην Αρκαδία

“Με χαρά συναντήθηκα σήμερα για ακόμη μία φορά με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.”

“Στο επίκεντρο της συζήτησής μας θέματα που αφορούν στην Αρκαδία, αλλά και την Πελοπόννησο γενικότερα, καθώς και το πότε ο Πρωθυπουργός πρόκειται να επισκεφθεί την Αρκαδία μας, με τον ίδιο να δεσμεύεται ότι η επίσκεψή του θα γίνει σίγουρα πριν τα Χριστούγεννα και θα αφιερώσει μία ολόκληρη μέρα.

Συζητήσαμε για τις μεγάλες επενδύσεις που πραγματοποιούνται στην Τρίπολη και αφορούν στις δύο φαρμακοβιομηχανίες που θα δραστηριοποιηθούν στη ΒΙ.ΠΕ., αλλά και για το μεγάλο έργο υποδομής του δικτύου φυσικού αερίου που φτάνει στην Μεγαλόπολη και την Τρίπολη, για να συνεχίσει και στους υπόλοιπους νομούς της Πελοποννήσου.

Μιλήσαμε για τη Μεγαλόπολη και την ομαλή μετάβασή της - αλλά και της ευρύτερης περιοχής - στη μεταλιγνιτική περίοδο, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στις σημαντικές προοπτικές που προσφέρονται για νέες επενδύσεις, αλλά και για το σημαντικό ρόλο που μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στη διαδικασία αυτή.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην τονίσω στον Πρωθυπουργό την τεράστια σημασία για τους Αρκάδες και κυρίως για τους Γορτύνιους να βρεθούν στο άμεσο μέλλον – και αφού ολοκληρωθούν και ωριμάσουν οι αντίστοιχες μελέτες το επόμενο 6μηνο – τα απαραίτητα χρηματοδοτικά εργαλεία για το μεγάλο έργο της παράκαμψης των Λαγκαδίων, για το οποίο εδώ και δεκαετίες δεν έχει γίνει ουσιαστικά τίποτα.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπό μου, αλλά και για το ειλικρινές και έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνει για τον τόπο μας, την Αρκαδία και την Πελοπόννησο.”

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.