Πολιτικη

"Ελληνική Ανατροπή": Κάποιοι πλουτίζουν ως κοινοί μαφιόζοι

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ ΕΛ.Α.

Ανακοίνωση του κόμματος "Ελληνική Ανατροπή" (πρώην "Ελεύθεροι Άνθρωποι")

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής, Πάρις Κουρτζίδης στο πλαίσιο των εξελίξεων της υπόθεσης των παρακολουθήσεων και τις ανακοινώσεις των κυβερνητικών προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Ο κύριος Οικονόμου θα πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος και όχι εκπρόσωπος τύπου ενός ανεπανάληπτου σε μέγεθος και ρίζες… βρώμικου επιτελικού παρακράτους!

Ας μην προκαλούν άλλο από το Μέγαρο Μαξίμου την κοινωνία, που δοκιμάζεται όλο και περισσότερο καθημερινά, προσπαθώντας να επιβιώσει οικονομικά, την ώρα που κάποιοι πλούτιζαν και πλουτίζουν ως κοινοί μαφιόζοι.

Εκβιάζοντας επιχειρηματίες και πολιτικούς αντιπάλους, στοχεύοντας στον προσωπικό πλουτισμό, συμψηφίζοντας παράλληλα την αισχροκέρδεια με τη διαιώνιση της καταχρηστικής -μιζαδόρικης και προδοτικής για τον ελληνικό λαό- εξουσίας τους”.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.