Πολιτικη

Οδυσσέας: Τώρα είναι η ώρα για πολιτική αλλαγή

Αλέξης κερνάει, Κυριάκος πίνει σε καθετί που αφορά μεγάλα συμφέροντα, υποστήριξε σε συνέντευξή του στο Έθνος ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

👉Ο Πρωθυπουργός είναι αδύναμος πολιτικά και οι τελευταίες εξελίξεις επιδείνωσαν αυτή την κατάσταση. Σύντομα έτσι κι αλλιώς θα οδηγηθούμε σε εκλογές, ο χρόνος στενεύει. Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν ευθύνες για τα θέματα των υποκλοπών : Αλέξης κερνάει, Κυριάκος πίνει σε καθετί που αφορά μεγάλα συμφέροντα, ψηφίζουν χέρι- χέρι ή ο ένας προετοιμάζει το έδαφος του άλλου.

Ο κ. Τσίπρας ψήφισε το πλαίσιο για τα funds και ο κ. Μητσοτάκης έφερε τους «Πάτσηδες». Οι εταιρείες που σχετίζονται με το Predator ξεκίνησαν τη δράση τους στην Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισαν επί ΝΔ. Επί ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή, η μια από τις δύο εταιρείες, με μετοχικό κεφάλαιο 5.000 ευρώ πήρε απευθείας ανάθεση 1,4 εκατ. ευρώ και επί ΝΔ νέα απευθείας ανάθεση 10 εκατ. ευρώ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τους νέους ποινικούς κώδικες έκανε το κακούργημα της εμπορίας τέτοιων λογισμικών, πλημμέλημα. Οι εκλογές δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ αλλά η επιλογή που έχουν οι πολίτες να καταδικάσουν τις πρακτικές του παρελθόντος. Τώρα είναι η ώρα για πολιτική αλλαγή. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε όλη την προπόνηση

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.