Πολιτικη

"Τιμούμε το Πολυτεχνείο γιατί τιμούμε το μέλλον της νεολαίας μας"

Φωτογραφία: Στιγμιότυπο από YouTube

Αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 με επικεφαλής τον Γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη κατέθεσαν λουλούδια στο μνημείο του Πολυτεχνείου για την επέτειο της εξέγερσης.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 δήλωσε για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου:

«Όταν οι ελεύθεροι πολιορκημένοι του Πολυτεχνείου έγραφαν εδώ από έξω στην πύλη «έξω οι ΗΠΑ, έξω το ΝΑΤΟ» που να φαντάζονταν ότι σχεδόν μισό αιώνα μετά το ΝΑΤΟ θα προωθούσε ένα μακελειό στην Ουκρανία μαζί με τον Πούτιν, η Ελλάδα μας, η Αλεξανδρούπολή μας θα ήταν άλλο ένα «πεδίο βολής φθηνό στο οποίο ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι», ένα ορμητήριο των ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων του αμερικανικού στρατού, το σύνθημα ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα ήταν τόσο επίκαιρο.

Το ΨΩΜΙ στη δεκαετία του ’90 του 2000 σκεφθήκαμε ότι τουλάχιστον αυτό είχε κατακτηθεί, σήμερα λόγω της αισχροκέρδειας των σουπερμαρκετάδων, της ολιγαρχίας έγινε πάλι ζητούμενο. Η ΠΑΙΔΕΙΑ λόγω της Κεραμέως και του υπαρκτού Μητσοτακισμού απομακρύνεται καθημερινά από τη μεγάλη πλειοψηφία της νεολαίας και βεβαίως η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ το μόνιμο, το πιο σημαντικό ζητούμενο συρρικνώνεται, εντοιχίζεται μέσα στην χρεοδουλοπαροικία η Ελλάδα της οποίας τα τείχη υψώνονται καθημερινά.

Τιμούμε το Πολυτεχνείο γιατί τιμούμε το μέλλον της νεολαίας μας.»

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.