Πολιτικη

Ανακοίνωση της "Πατριωτικής Ένωσης" για τον ένα χρόνο από την ίδρυσή της

Φωτογραφία: αρχείου

Ένας χρόνος Πατριωτική Ένωση

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την έναρξη της προσπάθειας του προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομου Εμφιετζόγλου να συσπειρώσει γύρω του έναν πατριωτικό πόλο με σκοπό την αναγέννηση της Πατρίδας μας. 

Ένας χρόνος από την ίδρυση της Πατριωτικής Ένωσης, ένας χρόνος στον οποίο έγιναν δεκάδες περιοδείες, δεκάδες εκδηλώσεις και στον οποίο χτίστηκε ο πυρήνας της, με αποτέλεσμα σήμερα να αποτελεί υπολογίσιμο παράγοντα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Αυτός ο πρώτος χρόνος όμως δεν είναι τίποτε άλλο παρά η εκκίνηση της πορείας της Πατριωτικής Ένωσης που θα συνεχισθεί με μεγαλύτερη ορμή στο επόμενο διάστημα.

Αυτή ακριβώς είναι η δέσμευσή μας στους Έλληνες πολίτες. Να κάνουμε στο επόμενο διάστημα ό,τι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να ανατραπεί το κατεστημένο που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια την πατρίδα μας.

 

­

­

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.