Πολιτικη

"Ανακοινώθηκαν 5,3 δισ., αλλά δεν βρέθηκαν μερικές χιλιάδες για οδηγούς ασθενοφόρων"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Δήλωση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, βουλευτή Αρκαδίας, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Τρίπολη.

Ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στην Τρίπολη ανακοίνωσε μέτρα ύψους 5,3 δισ. για την Πελοπόννησο. 

Οι γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών Πελοποννήσου ανέλυσαν τα ζητήματα που προκύπτουν από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού με ακρίβεια. 

Ωστόσο, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

·Ανακοινώθηκαν 5,3 δισ. αλλά δεν βρέθηκαν μερικές χιλιάδες ευρώ για οδηγούς ασθενοφόρων για τα Κέντρα Υγείας Αρκαδίας που καθημερινά καταγράφονται περιστατικά στα οποία δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.  Ο Υπουργός Υγείας ήταν στο κλιμάκιο που συνόδευε τον Πρωθυπουργό αλλά και πάλι δεν υπήρξε λύση.

·Όσον αφορά το Μαίναλο έχουμε ξεκαθαρίσει ότι πρέπει να προστατευτεί και ότι υπάρχουν άλλοι χώροι για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που χρειάζεται η χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό, κατέθεσα ερώτηση για να αποσαφηνιστεί «ποιο μέρος του Μαινάλου ακριβώς θα οροθετηθεί ως “απάτητο” όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός και σε ποιες περιοχές του υπόλοιπου βουνού θα επιτρέπεται η τοποθέτηση ΑΠΕ;»

·Τέλος, οι πολίτες της Μεγαλόπολης κατανοούν ότι δεν υπάρχει καμία δικλείδα ασφαλείας για τους ίδιους, ώστε να κατευθυνθεί προς αυτούς τουλάχιστον ένα μέρος των πόρων του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης. Καταλαβαίνουν ότι όσοι τους έδιναν υποσχέσεις ότι θα πάρουν χρήματα, τους εξαπάτησαν. Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη πρόταση για δίκαιη κατανομή των πόρων του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.