Πολιτικη

Επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στη Μεγαλόπολη

Φωτογραφία: Wikipedia

Επίσκεψη κλιμακίου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας στο Κ.Υ. Μεγαλόπολης και στη λαϊκή αγορά της Μεγαλόπολης την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022.

Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας αποτελούμενο από τον γραμματέα κ. Αποστολόπουλο Παναγιώτη, την αναπληρώτρια γραμματέα κα. Σαραντοπούλου Αδαμαντία και τον εκπρόσωπο τύπου και επικοινωνίας  κ. Χασάπη Ιωάννη , συνοδευόμενο από τον αναπληρωτή συντονιστή της τοπικής οργάνωσης Μεγαλόπολης κ. Χίνη Βασίλειο επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου αρχικά το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης στο οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον υποδιευθυντή κ. Πετρίδη Βύρωνα, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό για τις άμεσες ανάγκες και ελλείψεις που παρουσιάζονται στη μονάδα αλλά και να παρουσιάσει τους 8 κεντρικούς προτεινόμενους άξονες του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για το εθνικό σύστημα υγείας.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης ο κ. Πετρίδης αναφέρθηκε στο σημαντικό πρόβλημα της έλλειψης μόνιμου ιατρικού προσωπικού εν γένει και συγκεκριμένα στην ειδικότητα του παιδιάτρου καθώς και στους επισκέπτες υγείας, αλλά και στη μεγάλη έλλειψη που παρουσιάζεται στο διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας.

Επιπλέον ο κ. Πετρίδης τόνισε και αυτός από την πλευρά του την αναγκαιότητα για ανάπτυξη σταθμών ΕΚΑΒ και σε καίρια σημεία στον νομό μας για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών, κάτι το οποίο είχε επίσης αναδειχθεί ως αναγκαιότητα και στην πρόσφατη επίσκεψη μας στα κέντρα υγείας της Γορτυνίας.

Αναδείχθηκε τέλος, το μεγάλο πρόβλημα που προκαλεί η γραφειοκρατία στις διαδικασίες προμηθειών του Κέντρου Υγείας κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να προκύπτουν συχνές ελλείψεις ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Εν συνεχεία το κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά Μεγαλόπολης όπου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει παραγωγούς, εμπόρους αλλά και καταναλωτές για τις θέσεις της παράταξης όσο αφορά την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση αλλά και το Εθνικό Σύστημα Υγείας. 

Επιπροσθέτως είχε την ευκαιρία να ακούσει από κοντά τα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν τους συμπολίτες μας, με σκοπό την ανάδειξη τους και τον σχεδιασμό των κατάλληλων προτάσεων για την επίλυση τους.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με καθημερινή δράση στέκεται δίπλα σε κάθε πολίτη και σε κάθε κοινωνική ομάδα της χώρας που βάλλεται  «πανταχόθεν» από μία αποτυχημένη, όσο και επικίνδυνη κυβέρνηση. Θα συνεχίζει να αγωνίζεται καθημερινά σε κάθε χωριό και πόλη της χώρας για να αναδείξει προβλήματα και να δώσει λύσεις βασιζόμενο πάντα στις αρχές και τις αξίες που το διέπουν από την ίδρυση του.

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.