Πολιτικη

Η χαρά Σαμαρά για την πιθανή υποψηφιότητα Βλάση στην Περιφέρεια

Ο βουλευτής Αρκαδίας είναι εκ των πολιτικών τέκνων του πρώην πρωθυπουργού και, ως εκ τούτου, ορκισμένος πολιτικός του φίλος... 

Στήλη της εφημερίδας "Παραπολιτικά" επανήλθε στο ζήτημα της υποψηφιότητας του Κώστα Βλάση, κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, για τη θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Μάλιστα αυτή τη φορά στο σχόλιο εμπλέκεται και ο Μεσσήνιος πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τον οποίο υπογραμμίζεται με νόημα πως οι σχέσεις του με τον νυν περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, έχουν περάσει "από 40 κύματα".

Συγκεκριμένα το παραπολιτικό σχόλιο με τίτλο: "Η χαρά Σαμαρά για την πιθανή υποψηφιότητα Βλάση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι «σχέσεις» με Νίκα" αναφέρεται:

«Τρελάθηκε» από τη χαρά του όταν έμαθε τα νέα περί πιθανής υποψηφιότητας του Κώστα Βλάση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Αντώνης Σαµαράς. Εβαλε βέβαια και εκείνος το… χεράκι του.

Βλέπετε, ο βουλευτής Αρκαδίας είναι εκ των πολιτικών του τέκνων και, ως εκ τούτου, ορκισμένος πολιτικός του φίλος. Οχι σαν τον νυν περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, µε τον οποίο οι σχέσεις έχουν περάσει από σαράντα κύματα...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.