Πολιτικη

"Όλοι οι καλοί χωράνε"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ανακοίνωση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Τρίπολης σχετικά με τη "φιέστα" ανάμματος της φλόγας του φυσικού αερίου στην πόλη

Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές πρώην και νυν, «σφάζονταν στην ποδιά» του καπιταλιστή που χρηματοδότησαν από τον ιδρώτα του λαού με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να κατασκευάσει τα δίκτυα ώστε να έρθει το Φυσικό Αέριο στην Τρίπολη.

Όλοι αυτοί που χρόνια τώρα, μέσα από τα κόμματά τους τη Ν.Δ., το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, υλοποιούν την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας με αποτέλεσμα ενεργειακή φτώχεια για το λαό και υπέρογκα κέρδη για τους επιχειρηματικούς ομίλους που δραστηριοποιούνται στην ενέργεια. Διαγκωνίζονται, σπρώχνονται για μια φωτογραφία στη Φιέστα προς τιμή του καπιταλιστή.

Ας είναι και αυτό κριτήριο στάθμισης της ψήφου των λαϊκών στρωμάτων στις επερχόμενες Εθνικές, Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.

 

Βαγγέλης Γούργαρης

Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης

Επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.