Πολιτικη

"Βέτο Κωνσταντινόπουλου σε πρώην αντιπεριφερειάρχη"

Ο βουλευτής φέρεται να κατηγορεί τον κ. Γιαννακούρα για "ανταρσία". 

Προεκλογικά μαχαίρια έχουν βγει στην Αρκαδία όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ και δη στη συγκρότηση του πράσινου ψηφοδελτίου στις προσεχείς εκλογές, αναφέρει σε ανάρτησή της η ιστοσελίδα aftodioikisi.gr.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: "σίγουρη μέχρι στιγμής είναι η εκ νέου υποψηφιότητα του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Ένας από αυτούς που φαίνεται ότι ενδιαφέρεται επίσης να είναι υποψήφιος είναι ο Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Ο κ. Γιαννακούρας διατέλεσε για εννέα χρόνια αντιπεριφερειάρχης, ενώ είχε κατέβει και υποψήφιος περιφερειάρχης, έχοντας αρκετά καλές επιδόσεις. Η πρόθεση του  Γιαννακούρα να είναι υποψήφιος, ο οποίος μάλιστα χαίρει ευρύτερης εκτίμησης στην περιοχή της Αρκαδίας, μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον Κωνσταντινόπουλο. Και τούτο, διότι μπορεί να αλλάξει τις πασοκικές ισορροπίες στην περιοχή.

Γι' αυτό και ο κ. Κωνσταντινόπουλος φέρεται να είναι μεταξύ αυτών που θα θέσουν «βέτο» στην υποψηφιότητα Γιαννακούρα, επικαλούμενος ότι το συγκεκριμένο στέλεχος ήταν «αντάρτης», υποστηρίζοντας τον Τατούλη για περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Στον αντίποδα, πάντως, οι αντίπαλοι του Κώνσταντινόπουλου λένε ότι ο τελευταίος απλώς… φοβάται την υποψηφιότητα του πρώην αντιπεριφερειάρχη".

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε το δημοσίευμα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.