Πολιτικη

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας: Τι... χωρίζει Οδυσσέα και Γιαννακούρα

Η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας μοιάζει το πιο δύσκολο σταυρόλεξο για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου εν όψει των βουλευτικών εκλογών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ του η ιστοσελίδα ieidiseis ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θέτει «βέτο» για τη συμμετοχή του Βαγγέλη Γιαννακούρα στο ψηφοδέλτιο. 

"Ο λόγος δεν είναι, όπως γράφεται, ότι ο Β. Γιαννακούρας συμμετείχε ως αντιπεριφερειάρχης του Πέτρου Τατούλη (άλλωστε το ΠΑΣΟΚ είχε στηρίξει τον Π. Τατούλη για περιφερειάρχη), αλλά ότι τη συγκεκριμένη περίοδο προσελήφθη ως Συνήγορος επιχειρηματιών της Περιφέρειας ο δικηγόρος Ά. Μπουλούκος, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που εν συνεχεία ανέλαβε συνήγορος χρυσαυγίτη.

Η πλευρά Γιαννακούρα διαρρέει ότι ο πραγματικός λόγος είναι ότι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος φοβάται ότι θα χάσει την έδρα, ενώ σε ζυμώσεις να μην είναι υποψήφιος βουλευτής και να οριστεί υποψήφιος περιφερειάρχης φέρεται να απάντησε αρνητικά.

Το κλίμα στην Αρκαδία είναι πολύ βαρύ, με τον Απόστολο Σπυρόπουλο (γιο του αείμνηστου Ροβέρδου Σπυρόπουλο) να αποσύρει την υποψηφιότητά του με βαριές αιχμές κατά μιας «ολιγομελούς ομάδας» που, όπως αναφέρει, επιδιώκει να ελέγξει τις εξελίξεις στο νομό".

Διαβάστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.