Πολιτικη

Τζιούμης: “Ο Δήμος Τρίπολης έχει διαρκώς στραμμένο το ενδιαφέρον του στη Βιομηχανική μας Περιοχή”

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, το πρωί της Δευτέρας (20/2/2023), στο νέο Δημαρχείο της πόλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και υπήρξε ένας ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος, γύρω από τα ζητήματα τα οποία αφορούν τη ΒΙ.ΠΕ.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος υπογράμμισε: «Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα τη νέα Διοίκηση του ΣΕΒΙΠΕΤ. Εύχομαι να έχουν μια καλή και παραγωγική θητεία.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος Τρίπολης, έχει διαρκώς στραμμένο το ενδιαφέρον του στη Βιομηχανική μας Περιοχή. Μία Περιοχή η οποία έχει ήδη υποδεχτεί σημαντικές επενδύσεις και όλοι επιθυμούμε να ακολουθήσουν κι άλλες στο άμεσο μέλλον.

Ακούσαμε τα αιτήματα και τους προβληματισμούς της νέας διοίκησης του Συνδέσμου και δεσμευθήκαμε ότι θα συνεχιστεί η δημιουργική συνεργασία που ήδη υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.»

Να σημειωθεί ότι τη νέα διοίκηση του ΣΕΒΙΠΕΤ αποτελούν οι Νίκος Τότσης (Πρόεδρος), Δημήτριος Πετρόπουλος (Αντιπρόεδρος), Χριστίνα Σύριου – Παρασκευοπούλου (Γενική Γραμματέας), Βασούλα Παπαγιαννοπούλου (Ταμίας), Αλέξιος Παντελιάς (μέλος), Μιλτιάδης Ξηρογιάννης (μέλος) και Γεώργιος Δημητρόπουλος (μέλος).

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.