Πολιτικη

Μαθήματα φωτογραφίας σε κρατούμενους από Υπ. Βουλευτή Μεσσηνίας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ο Σπύρος Πώρος βρέθηκε δίπλα στους κρατούμενους του σωφρονιστικού καταστήματος Κορυδαλλού.

Δημιουργία εργαστηρίου φωτογραφίας με σκοπό έναν κύκλο επιμορφωτικών μαθημάτων από τον Υπ. Βουλευτή Μεσσηνίας (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ) Σπ. Πώρο, για την τέχνη της Φωτογραφίας, στους κρατούμενους του σωφρονιστικού καταστήματος Κορυδαλλού.

Τα επιμορφωτικά σεμινάρια θα διαρκέσουν σε πρώτη φάση έως πέντε μήνες και θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα. Η κατάληξη της ανωτέρω δράσης θα έχει ως αποτέλεσμα την υλοποίηση μιας Έκθεσης Φωτογραφίας, σε χώρο εκτός του σωφρονιστικού καταστήματος, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο μια αμφίδρομη επικοινωνία των κρατουμένων με το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Ο κ. Σπύρος Πώρος εκτός από την εκπαίδευση που θα παρέχει, προσέφερε ως Δωρεά, εχθές Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό στην Διευθύντρια του Σωφρονιστικού Καταστήματος, κ. Μαρία Στέφη.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.