Πολιτικη

Γεωργιάδης: Δεν είμαι ο Ιησούς, είμαι ο..μάγος Μέρλιν!

Φωτογραφία: Action 24 (screenshot)

Με αναφορές στον ιδρυτή του Χριστιανισμού αλλά και σ' ένα "icon" του Παγανισμού σημερινή εμφάνιση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο κανάλι Action 24

Φυσικά, "αντικείμενο" της τοποθέτησης του κ. Άδωνη Γεωργιάδη ήταν η ακρίβεια και τα νέα "καλάθια" που ετοιμάζονται να κάνουν "πρεμιέρα" στα super market. Τώρα, όσον αφορά τον Ιησού, τον Μέρλιν και τον Σούπερμαν, διαβάστε πως..."συνδυάστηκαν", με προφανώς ειρωνικό τρόπο, κατά τη διάρκεια μέρους της τοποθέτησης του κ. Υπουργού:

Ο πληθωρισμός στα τρόφιμα τρέχει με 14,7%. Είμαστε η τέταρτη χαμηλότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πλάκα μου κάνεις. Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι θα ανεβαίνουν τα τρόφιμα σε όλο τον πλανήτη, αλλά στην Ελλάδα θα πέφτουν; Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι ο Γεωργιάδης είναι ο Ιησούς Χριστός και θα γεννήσει και ψάρια. Σοβαρευτείτε λίγο επιτέλους. Ανεβαίνουν οι τιμές; Αφού πληθωρισμό έχουμε. Δε θα ανεβαίνουν οι τιμές; Θα πέφτουν; Ο Γεωργιάδης θα ρίξει τον πληθωρισμό; Πάμε καλύτερα συγκριτικά με τους άλλους; Αυτό είναι το ερώτημα.

Ό,τι βλέπεις στα ράφια του σούπερ μάρκετ είναι εισαγόμενο. Ακόμα και τα εγχωρίως παραγόμενα είναι εισαγόμενα στην πραγματικότητα. Όταν εισάγεις κάτι το αγοράζεις ακριβότερα αφού έξω υπάρχει πληθωρισμός. Θα το πουλάς φθηνότερα; Φιλάνθρωπος είσαι. Στο Ηνωμένο Βασίλειο λένε για σοκ που ανέβηκε ο πληθωρισμός στο 10,4%. Η Ελλάδα μας με τον Γεωργιάδη να τον βρίζετε, με το market pass έχει πληθωρισμό 6,2%. Μου ζητάς να εξαφανίσω ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Ποιος είμαι ο Σούπερμαν; Θα κάνετε καμιά κριτική της προκοπής επιτέλους; Δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση σοβαρών ανθρώπων. Με ρωτάτε δηλαδή σε εποχή παγκόσμιο πληθωρισμού αν ανεβαίνουν οι τιμές. Εντάξει. Είμαι ο Μάγος Μέρλιν!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.