Πολιτικη

Νέος υποψήφιος με την παράταξη του Γ. Σμυρνιώτη

Φωτογραφία: Αρχείου arcadia938

Η ανακοίνωση της παράταξης "Τρίπολη Ενωμένοι Μπροστά"

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας ακόμα έναν νέο άνθρωπο, τον Κωνσταντίνο Καρατζιά, έτοιμο να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις. 

Ο Κωνσταντίνος είναι Διοικητικός Υπάλληλος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, του Τμήματος Διοικητικού Οικονομικού του Νόμου Αρκαδίας . 

Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθώς και από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Λάρισας. 

Επιπρόσθετα κατέχει δύο Μεταπτυχιακούς Τίτλους Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στην  Οικονομική Ανάλυση, καθώς και στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Οργανισμών, Υπηρεσιών και Επιχειρήσεων.

Είναι έγγαμος με την Δικηγόρο Τριπόλεως Εύη Δούρου και πατέρας ενός παιδιού.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και να συμπορευτεί με την παράταξη μας, ΤΡΙΠΟΛΗ – ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, γιατί πιστεύει, ότι η συμμετοχή νέων ανθρώπων με όραμα και καινοτόμες ιδέες αναφορικά με την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου θα  συμβάλλει στην ανανέωση και την ανάδειξη του Δήμου Τρίπολης όπως του αξίζει, ώστε να γίνει ανταγωνιστικός, ανθρώπινος και κοινωνικά δίκαιος.

ΔΤ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.