Πολιτικη

Το νέο όνομα που προστέθηκε (;) για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Γνωστή παραπολιτική στήλη, μεγάλης εφημερίδας, ανακινεί το θέμα των υποψηφιοτήτων...

Ο λόγος για τη στήλη "Θεωρείο", της εφημερίδας "Καθημερινή" που στο τελευταίο φύλλο της και σε χωρίο με τίτλο: "Γαλάζιοι" εμφύλιοι εμπλέκει και το όνομα του Πέτρου Δούκα, σημερινού δημάρχου Σπάρτης, ως ενδιαφερόμενο για τη θέση του Περιφερειάρχη! 

Συγκεκριμένα το απόσπασμα αναφέρει:

«Γαλάζιοι» εμφύλιοι

Παρά το γεγονός ότι τα πάντα κινούνται γύρω από τις εθνικές εκλογές, στις τοπικές κοινωνίες εκδηλώνεται κινητικότητα ενόψει των περιφερειακών. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω την Πελοπόννησο, όπου ο νυν περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είναι αποφασισμένος να είναι ξανά υποψήφιος ακόμη και αν η Νέα Δημοκρατία δεν τον στηρίξει, ενώ θέση στην κούρσα για την περιφέρεια έχει πάρει και ο τέως περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Την ίδια ώρα, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Κώστας Βλάσης θα αφήσει τη βουλευτική έδρα και θα είναι υποψήφιος –με το «χρίσμα»;– για περιφερειάρχης, με τον ίδιο πάντως να λέει σε κάθε τόνο πως προέχουν οι εθνικές εκλογές και θα πράξει αυτό που θα αποφασίσει το κόμμα. Και μέσα σε όλα, κάποιοι λένε πως εσχάτως έχει προκύψει ενδιαφέρον και από τον Πέτρο Δούκα, που σκέφτεται να κατέβει ανεξάρτητος, δημιουργώντας ένα μωσαϊκό υποψηφιοτήτων από πρώην και νυν «γαλάζια» στελέχη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.