Πολιτικη

Τον Χάρη Βγενή καλωσόρισε ο Πέτρος Τατούλης

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Στη "Νέα Πελοπόννησο" ο Μεσσήνιος Χάρης Βγενής.

Πέτρος Τατούλης: "Εν όψει των επερχόμενων Περιφερειακών εκλογών του Οκτωβρίου 2023 συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία ως Ανεξάρτητη, Άδολη, Πατριωτική, Ακηδεμόνευτη και Ακομμάτιστη Αυτοδιοικητική παράταξη. Ενώνουμε δυνάμεις και καλωσορίζουμε στη "Νέα Πελοπόννησο" το δραστήριο Μεσσήνιο στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας κ.Χάρη Βγενή.

Ο Χάρης Βγενής έχει αποδείξει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς απέναντι  στους συνανθρώπους του. Έχει συνδέσει το όνομά του με εξαιρετικά επιτυχημένες δράσεις ως διοργανωτής πολύ σημαντικών αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων, καθώς και με μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις ως Πρόεδρος Ναυταθλητικού σωματείου της Καλαμάτας. 

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, δίνοντας έμφαση στον εκσυγχρονισμό του λιμανιού και στη λειτουργία υδατοδρομίου και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με ιδιαίτερη επιτυχία στον τομέα του τουρισμού. 

Καλωσορίζουμε στη "Νέα Πελοπόννησο" τον Χάρη Βγενή και είμαστε σίγουροι ότι η δημιουργική του σκέψη σε συνδυασμό με τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει στον τομέα του τουρισμού, καθώς και στα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα θα συμβάλει καθοριστικά στο σχεδιασμό μας για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας".

Χάρης Βγενής: "Η ενασχόλησή μου με τα κοινά και η εμπειρία που διαθέτω, καθώς και η διάθεση προσφοράς μου μου δίνουν τη δυνατότητα να σταθώ στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη και να βρεθώ στην πρώτη γραμμή, στον αγώνα που θα δώσουμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας μας και της Πελοποννήσου.

Συντάσσομαι και συμμετέχω στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της "Νέας Πελοποννήσου" ενώνοντας τις δυνάμεις μου με μια δυνατή και αποτελεσματική ομάδα έμπειρων Αυτοδιοικητικών στελεχών, προερχόμενα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, που αποτελούν κατά τη γνώμη μου τη μοναδική ελπίδα και προοπτική για την ανάπτυξη του τόπου μας".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.