Πολιτικη

"Επιβεβλημένο καθήκον η επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ."

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ο Γιώργος Παπαηλιού αποκρυπτογραφεί το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου.

Στο μήνυμά του ο επανεκλεγείς βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναφέρει:

Το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής είναι συνέχεια του αποτελέσματος των προηγούμενων, της 21ης Μαϊου.

Ο λαός αποφάσισε με τρόπο μη αναμενόμενο, εξηγήσιμο εν μέρει και πάντως απολύτως σεβαστό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα ασκήσει τα καθήκοντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην οποία τον έταξε ο ελληνικός λαός, με τρόπο υπεύθυνο, προγραμματικό και με το βλέμμα στο μέλλον.

Ο αναστοχασμός για το εκλογικό αποτέλεσμα, ο απολογισμός και ταυτόχρονα η ανασύνταξη, η ανασυγκρότηση, η επανίδρυση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  - Προοδευτική Συμμαχία αποτελούν επιβεβλημένο καθήκον όλων μας, που πρέπει να υλοποιηθεί σύντομα, συντεταγμένα, με ειλικρίνεια και σε βάθος, χωρίς να μετατραπεί σε ομφαλοσκόπηση,    ώστε ο ευρύτερος προοδευτικός χώρος να αποτελέσει και πάλι  την αξιόπιστη πρόταση που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ευχαριστώ από καρδιάς τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες Αρκάδες, που συμμετείχαν στις εκλογές της  Κυριακής, αγωνίστηκαν υπό εξαιρετικά δυσχερείς συνθήκες και με την ψήφο τους τίμησαν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, επιβεβαιώνοντας  την πρωτεύουσα θέση του στον προοδευτικό χώρο.

Τους ευχαριστώ επίσης, διότι τίμησαν και εμένα προσωπικά, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει εδώ και χρόνια.

Όλοι μας,  πάντα μαζί, θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αποφασιστικότητα και τόλμη, να αγωνιζόμαστε, υπηρετώντας τα συμφέροντα της ιδιαίτερης πατρίδας μας, της Αρκαδίας, και το ευρύτερο δημόσιο συμφέρον.

#giorgospapailiou #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ

#syriza_ps #Αρκαδία #arcadia

#ΠαπαηλιούΑρκαδία

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.