Πολιτικη

Στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Μεσσηνίας με τη "Νέα Πελοπόννησο" ο Π. Κουσουλάκος

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Περιφερειακές εκλογές Οκτωβρίου 2023.

Πέτρος Τατούλης: "Καλωσορίζουμε στη «Νέα Πελοπόννησο» και στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Μεσσηνίας τον Παναγιώτη Κουσουλάκο. Ο Παναγιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Η καταγωγή και των δύο γονέων του είναι από τη Μάνη. Αγαπάει πολύ τον τόπο του, την ιδιαίτερή του πατρίδα και την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Είναι εκπαιδευτικός, παντρεμένος με εκπαιδευτικό και πατέρας δύο παιδιών. Μάλιστα και ο γιος του Παναγιώτη πέρασε φέτος στην Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) στην Αθήνα.

Έχει υπηρετήσει και την Ειδική Αγωγή, από το 2004 μέχρι το 2013. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός του ελληνικού στρατού και είχε πολλές διακρίσεις σε στρατιωτικές ασκήσεις και σε αθλητικές δραστηριότητες. Ασχολείται με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία τόσο με τις πολεμικές τέχνες, όπου είναι και προπονητής, όσο και με το άθλημα της σωματικής διάπλασης κι έχει πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα, στο εξωτερικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η καθημερινότητά του μοιράζεται στη δουλειά του, ως εκπαιδευτικός, στην οικογένειά του και στον αθλητισμό". 

Παναγιώτης Κουσουλάκος: "Με μεγάλη ικανοποίηση αποδέχτηκα την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» στην Π.Ε Μεσσηνίας. Εκτιμώ και τρέφω σεβασμό στο πρόσωπο του Πέτρου Τατούλη, επειδή πάνω από όλα είναι άξιος άνθρωπος και πολιτικός με τιμή και σεβασμό. Για αυτό και δέχθηκα με μεγάλη μου χαρά την πρόσκλησή του. Θα προσπαθήσω να είμαι στο πλευρό του δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό".  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.