Πολιτικη

Η Ιωάννα Καψαλού στην Π.Ε. Κορινθίας με τη "Νέα Πελοπόννησο"

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Η ανακοίνωση της Περιφερειακής Παράταξης "Νέα Πελοπόννησος"- Τετάρτη , 23 Αυγούστου 2023

Πέτρος Τατούλης: Καλωσορίζουμε την Ιωάννα Καψαλού στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Κορινθίας. Η Ιωάννα έχει γεννηθεί, μεγαλώσει και σπουδάσει στο Dortmund της Γερμανίας. Είναι φιλόλογος γερμανικής γλώσσας και ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Μελέτης «Joanna Kapsalos» στο Κιάτο Κορινθίας. Δραστηριοποιείται στην ιδιωτική εκπαίδευση στην Κορινθία από το 2002. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Δρίμα, πρόεδρο επί σειρά ετών στη Δροσοπηγή Κορινθίας και διαμένει μόνιμα εκεί. Η καταγωγή της είναι επίσης από την Ορεινή Κορινθία, από την όμορφη Κυλλήνη (Μπούζι) και είναι Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Μπουζιωτών. Είναι μητέρα δύο παιδιών 14 και 16 ετών. 

 

Ιωάννα Καψαλού: Αποδέχτηκα την πρόσκληση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρου Τατούλη, να είμαι υποψήφια στην Π.Ε Κορινθίας. Η θέλησή μου, το πείσμα μου για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας, της πανέμορφης Κορινθίας μας είναι το κίνητρο για το οποίο δέχτηκα με τιμή και απόλυτο σεβασμό και αξιοπρέπεια την πρόταση του κ. Πέτρου Τατούλη να είμαι υποψήφια στη «Νέα Πελοπόννησο. Θα τιμήσω την κάθε ψήφο σας ». 

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.