Πολιτικη

Στη "μάχη" της εκλογής ο Π. Τριανταφυλλόπουλος με τη "Νέα Πελοπόννησο"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του στην Π.Ε. Μεσσηνίας.

Πέτρος Τατούλης: "Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Τριανταφυλλόπουλο του Αριστείδη στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Μεσσηνίας. Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στη Χώρα Μεσσηνίας, όπου διαμένει μόνιμα.

Δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα, καθώς είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος-Γεωπόνος. Είναι έγγαμος και έχει τρεις γιους. Δραστήριο μέλος της κοινωνίας της Χώρας, που αγαπά , είναι πρόθυμος να βοηθήσει για την πρόοδο του τόπου του".  

Παναγιώτης Τριανταφυλλόπουλος: "Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρου Τατούλη να είμαι υποψήφιος στην Π.Ε Μεσσηνίας. Επιθυμώ να βοηθήσω τον τόπο μου και ιδιαίτερα τους αγρότες που υποφέρουν καθημερινά από πληθώρα προβλημάτων.

Πιστεύω ότι ο Πέτρος Τατούλης και η ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» αποτελούν τη λύση για μία καλύτερη Μεσσηνία, για μία καλύτερη Πελοπόννησο. Είμαι έτοιμος να προσφέρω στον τόπο μου, που τόσο αγαπώ". 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.