Πολιτικη

Οδυσσέας: Αυτό που σηματοδοτεί η Φώφη Γεννηματά για εμάς είναι πυξίδα για το μέλλον

Φωτογραφία: screenshot

Ο βουλευτής Αρκαδίας και Ε' Αντιπρόεδρος τη Βουλής με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από την απώλεια της προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Δήλωση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για τα δύο χρόνια από την απώλεια της Φώφης Γεννηματά στην εκπομπή «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» του τηλεοπτικού σταθμού OPEN TV

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα γιατί η Φώφη Γεννηματά ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αγωνίστηκε μέχρι την τελευταία μέρα χωρίς να βάλει το πρόβλημά της μπροστά.

Κάποιοι λίγοι στο διαδίκτυο, την κατηγόρησαν άδικα τη στιγμή που οι θεραπείες της είχαν δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Παρόλα αυτά η Φώφη στάθηκε με αξιοπρέπεια, το πρόβλημά της δεν το έβαλε μπροστά στην πολιτική και συμπεριφέρθηκε με ανθρωπιά.

Όσον αφορά την παράταξή και όλους εμάς, όταν υπήρχε απέναντί μας ένας παντοδύναμος ΣΥΡΙΖΑ και μια παντοδύναμη ΝΔ, εάν δεν υπήρχε η Φώφη να ενώσει την παράταξη,  να την κρατήσει όρθια σε μια πολύ δύσκολη μεταβατική περίοδο, σήμερα δεν θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ.

Αυτό που σηματοδοτεί η Φώφη Γεννηματά για εμάς είναι πυξίδα για το μέλλον και έχει να κάνει με πολιτικά χαρακτηριστικά αλλά με την ανθρωπιά που είναι σπάνιο φαινόμενο στην πολιτική.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.