Πολιτικη

Παπαηλιού: "Όχι" σε δημοψήφισμα για θέματα προσωπικής συμπεριφοράς

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Τι δήλωσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική του συνέντευξη στις 10 Νοεμβρίου

Ο κ. Παπαηλιού επισήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Από τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αποφασίστηκε να προηγηθεί η εκλογή νέου προέδρου, αντί η διενέργεια ενός συνεδρίου απολογισμού και προγραμματισμού. 

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, ο  ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με μεγάλη πλειοψηφία των μελών του, και μάλιστα πολλών καινούργιων, ανέδειξε νέο πρόεδρο, στο πλαίσιο της, προβλεπόμενης από το καταστατικό ανοιχτής δημοκρατικής διαδικασίας.

Όλοι, βάσει του ρόλου που ο καθένας έχει,  οφείλουν να τον στηρίξουν, ώστε το κόμμα να ανασυγκροτηθεί, «να γειωθεί» αποτελεσματικά σε όλους τους κοινωνικούς χώρους και με προγραμματικό λόγο, σήμερα να ασκήσει αποτελεσματική αντιπολίτευση και,  αύριο, με τη λαϊκή βούληση,  να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, αλλάζοντας τον προσανατολισμό της προς προοδευτική κατεύθυνση.

Το προβλεπόμενο από το καταστατικό εσωτερικό δημοψήφισμα πρέπει να ενεργοποιείται για θέματα πολιτικής ουσίας και όχι προσωπικής συμπεριφοράς.

(Δ.Τ.)

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.