Πολιτικη

Οι πέντε βουλευτές που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί

Φωτογραφία: in.gr

Ακόμα δεν έχουν συμπληρωθεί πέντες μήνες από την ημέρα διεξαγωγής των εθνικών εκλογών (25 Ιουνίου) και ήδη στο Κοινοβούλιο πέντε βουλευτές είναι ανεξάρτητοι.

Τα απόνερα από το εκρηκτικό διήμερο στον ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν τον χάρτη της Βουλής καθώς στα έδρανα από σήμερα κάθονται πέντε και όχι τρεις ανεξάρτητοι βουλευτές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρόλαβε τους -υπό ανεξαρτητοποίηση- Ευκλείδη Τσακαλώτο και Πέτη Πέρκα, δίνοντας εντολή για τη διαγραφή τους από την ΚΟ του κόμματος.

Το πρωί της Δευτέρας (13/11) ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής με την οποία του γνωστοποιεί τις δύο διαγραφές με το κόμμα της Κουμουνδούρου να αριθμεί πλέον 45 βουλευτές.

Ο βουλευτής Λάρισας, εκλεγμένος με τους «Σπαρτιάτες», Κωνσταντίνος Φλώρος, είχε κάνει την αρχή. Στις 3 Σεπτεμβρίου, με επιστολή που έστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, έκανε γνωστό ότι έθεσε εαυτόν εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών», καταγγέλλοντας τον πρόεδρο Βασίλη Στίγκα για όσα είχε πει περί «Greek Mafia».

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.