Πολιτικη

Οδυσσέας στο Action24: Η κυβέρνηση αποδεικνύει σήμερα ότι είχε κρυφή ατζέντα στα φορολογικά

Διαβάστε όσα είπε σε συνέντευξή του ο βουλευτής Αρκαδίας και Ε' Αντιπρόεδρος της Βουλής.

📺Συνέντευξη στο Action24 στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη»

👉Για τα φορολογικά μέτρα της Κυβέρνησης:

Σήμερα η Κυβέρνηση αποδεικνύει ότι είχε κρυφή ατζέντα στα φορολογικά. Ευτυχώς που δεν ήρθε το ΠΑΣΟΚ να φορολογήσει τον κόσμο και να αυξήσει τον ΦΠΑ. Μας κατηγορούσατε ότι η μείωση του ΦΠΑ δεν βοηθάει στον πληθωρισμό και μάλλον το έχετε καταλάβει στη ΝΔ διαφορετικά καθώς λέτε ότι η αύξηση του ΦΠΑ βοηθάει στη μείωση του πληθωρισμού. Είναι είδος πολυτελείας η πορτοκαλάδα που θα την ανεβάσετε στο 24%; Είναι είδος πολυτελείας το τσάι που θα πάει στο 24%; Είχατε τέτοια ατζέντα προεκλογικά ότι θα αυξήσετε τον ΦΠΑ.

Εγώ προσωπικά είμαι από αυτούς που τα θετικά τα λέω και θέλω να έρθει η επενδυτική βαθμίδα. Όμως εάν έρθει η επενδυτική βαθμίδα, τουλάχιστον ο άνθρωπος στο χωριό μου την Αρκαδία να πίνει την πορτοκαλάδα χωρίς 24%. Όσο αυξάνουμε τον ΦΠΑ τόσο μεγαλώνουμε τη φοροδιαφυγή και επειδή η ΝΔ είναι στη Κυβέρνηση πέντε χρόνια, δεν θα χρειαζόταν να αυξήσει το ΦΠΑ εάν είχαν ενώσει τα POS με τις ταμειακές μηχανές.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.