Πολιτικη

Το Συμβούλιο Κοινότητας Τρίπολης για τα ψυχαγωγικά πάρκα στην Άρεως

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ενα από τα τέσσερα ζητήματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου.

Σας καλούμε την 4η Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης, σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

-Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Καφέ - μπαρ» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία Γεωργακόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη, που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 57-59 στην Τρίπολη.

-Γνωμοδότηση επί αίτησης παραχώρησης τμήματος της πλατείας Άρεως προκειμένου να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν Ψυχαγωγικά Παιχνίδια στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου για τα Χριστούγεννα 2023 και Πρωτοχρονιά 2024.

-Έκφραση γνώμης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: "Παραγωγή και εκμετάλλευση βιοαερίου με τη μέθοδο της αναερόβιας χώνευσης οργανικών αποβλήτων, με σκοπό την εκμετάλλευση αυτού προς πώληση και ηλεκτροπαραγωγή και την παραγωγή οργανικών λιπασμάτων και εδαφοβελτιωτικών, που θα εγκατασταθεί στη ΒΙΠΕ Τρίπολης (ΠΕΤ: 2204761924).

-Έκφραση γνώμης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της υφιστάμενης Μονάδας Παραγωγής Έτοιμου Σκυροδέματος και Σταθμού Ιδιωτικής Χρήσης Ανεφοδιασμού Οχημάτων με υγρά καύσιμα, της εταιρείας "ΚΟΤΤΗΣ ΙΚΕ" στη θέση «Βαλτετσόρεμα» Τ.Κ. Μάκρης, Δ.Ε. Τρίπολης Δήμου Τρίπολης Νομού Αρκαδίας (ΠΕΤ: 2310006529), που ανήκει στην Υποκατηγορία Α2 της 9ης Ομάδας με α/α 128, σύμφωνα με την Υ.Α. 1958/2012 (ΦΕΚ 21Β΄).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.