Πολιτικη

Ο Γ. Φαράντος στις εργασίες της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Το μέλος της ΝΕ Αρκαδίας συμμετείχε στις εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτοντας και σχετικό υπόμνημα. 

"Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία βγαίνει ενδυναμωμένος από τις εξελίξεις της τελευταίας περιόδου. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει συνηθίσει να δίδει αγώνες επί σειρά ετών, για τα κοινωνικά δικαιώματα, την πρόοδο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αγώνες από τη δύσκολη περίοδο των μνημονίων, από την εποχή της προσπάθειας για την εφαρμογή των προοδευτικών πολιτικών και από την περίοδο της επέλασης των νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Αυτούς τους αγώνες, καλείται για μια ακόμη φορά να τους δώσει, απέναντι σε έναν τρόπο σκέψης που διαμορφώνεται από οπισθοδρομικές αγκυλώσεις και εξαρτήσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κινείται στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων, της κοινωνικής προόδου, της κοινωνικής δικαιοσύνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι η παράταξη της κοινωνικής πρόοδου που αντιστέκεται στα κατεστημένα συμφέροντα και στον αναχρονισμό. Χαίρομαι που μαθαίνω, ότι στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, προγραμματίζεται η συνέχιση της παραγωγής πολιτικής από τα τμήματα, τα όργανα και τις δεξαμενές σκέψης του κόμματος.

Διότι έτσι θα καταστεί δυνατόν να υλοποιηθούν οι απαιτήσεις της κοινωνίας και των προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών, αλλά και κάθε σκεπτόμενου πολίτη, για την πορεία προς μια προοδευτική διακυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εύχομαι, εκ μέρους των δημοκρατικών και σκεπτόμενων πολιτών της Αρκαδίας, καλή επιτυχία στο έργο σας, επ’ ωφελεία της κοινωνίας και ιδίως των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Ευχαριστώ."

(Δελτίο Τύπου) 


Αθήνα, 13-01-2024

Γεώργιος Ι. Φαράντος

Μέλος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας και Περιφερειακής Παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος»

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.