Πολιτικη

Ν. Κουτουμάνος: Τα στελέχη της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν ομόφωνα

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Δήλωση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου  για τη συναίνεση στην πρώτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής. 

Στην πρώτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου ψηφίστηκαν ομόφωνα και τα 33 θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση που στην πλειοψηφία τους αφορούσαν δεκάδες παρατάσεις υλοποίησης των έργων.

Όπως σε κεντρικό κυβερνητικό επίπεδο, όπου ο Σύριζα και το ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν τα βασικά νομοσχέδια της κυβέρνησης της Ν.Δ, έτσι και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου οι παρατάξεις «του συστήματος Σαμαρά και Τατούλη» όπως αποκαλούν οι μεν τους δε, τα στελέχη της Ν.Δ του Σύριζα και του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν ομόφωνα στην Περιφερειακή Επιτροπή.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου συνεπής με τις προεκλογικές της  δεσμεύσεις, θα παρακολουθεί τις συνεδριάσεις και το έργο της Περιφερειακής Επιτροπής, θα ενημερώνει τα πλατεία λαϊκά στρώματα, θα αποκαλύπτει την αντιλαϊκή τους πολιτική.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.