Πολιτικη

Παπαηλιού: "Οι εργαζόμενοι του Παναρκαδικού επιδεικνύουν ιδιαίτερο ζήλο"

Φωτογραφία: Γιώργος Παπαηλιού / Facebook

Στην κοπή πίτας των εργαζομένων στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο βρέθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. 

Το "παρών" έδωσε ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παπαηλιού στην κοπή της πίτας των εργαζομένων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Όπως δήλωσε ο κ. Παπαηλιού:

"Οι εργαζόμενοι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο υπηρετούν τον πολύπαθο τομέα της δημόσιας υγείας, ο οποίος αποδομείται συστηματικά από την κυβέρνηση της ΝΔ. Η ιδιωτικοποίηση του δημόσιου τομέα υγείαςκαι  η εν γένει κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους ήταν και είναι στόχος των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, θεσμικά και στο πεδίο. Τα «πιράνχας» της υγείας έχουν επιπέσει  σ΄ αυτόν (στον δημόσιο τομέα υγείας) και τον λεηλατούν. Παρά ταύτα,  το ΕΣΥ παραμένει όρθιο, χάρη στους εργαζόμενους σ΄ αυτό. Σε αυτό το πλαίσιο, και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, το εμβληματικό νοσοκομείο της Πελοποννήσου, της Αρκαδίας, της Τρίπολης παραμένει όρθιο, αλλά υποβαθμίζεται.

Σ΄ αυτό το περιβάλλον, οι εργαζόμενοι του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, παρά τις περικοπές και τις άλλες δυσκολίες, επιδεικνύουν ιδιαίτερο ζήλο, πολλές φορές μέχρις αυταπάρνησης, ώστε οι ασθενείς να τυγχάνουν της καλύτερης δυνατής περίθαλψης. Απαιτείται αλλαγή προσανατολισμού, ώστε να υπάρξει αντιστροφή των πραγμάτων. Το έργο δεν είναι εύκολο. Όμως η ελπίδα μπορεί να επανέλθει και να  μετασχηματιστεί σε ζώσα πραγματικότητα."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.