Πολιτικη

Ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Διά ζώσης την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 

Σύμφωνα με την πρόσκληση που απέστειλε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πλακοκέφαλος Θεμιστοκλής:

Σας γνωστοποιούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, θα συνέλθει σε ΕΙΔΙΚΗ «δια ζώσης» ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ» του Ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη» την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:30, σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 32/2024 απόφασή του και τις διατάξεις άρθρου 67Α του Ν. 3852/2010.

Για τον λόγο αυτό καλούνται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων καθώς και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, να υποβάλλουν εγγράφως στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου (e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), τα θέματα που θέλουν να συζητηθούν.

Κάθε Δημοτικός Σύμβουλος μπορεί να θέσει έως ένα (1) θέμα το οποίο αφορά στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

Εφόσον υποβληθούν συνολικά πάνω από δέκα (10) θέματα, κατά την έναρξη της συνεδρίασης διενεργείται δημόσια κλήρωση από το προεδρείο για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και τα οποία εγγράφονται στην ημερήσια διάταξη.

Στην ημερήσια διάταξη εγγράφονται έως τρία (3) θέματα που προτείνονται από συμβούλους της πλειοψηφίας.

Επιπλέον των ανωτέρω δέκα (10) θεμάτων, έως δύο (2) θέματα μπορούν να συζητούνται εφόσον τα έχουν θέσει οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων. Αν έχουν υποβληθεί πάνω από δύο (2) θέματα από τους Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων, τότε διενεργείται κλήρωση.

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των θεμάτων ορίζεται η Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00.

Κατά την Ειδική αυτή Συνεδρίαση απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος καθώς και η λήψη οποιαδήποτε απόφασης.

Για τη συνεδρίαση αυτή δεν εφαρμόζεται η παρ. 10 του άρθρου 67, περί απαρτίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Πλακοκέφαλος Θεμιστοκλής

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.