Πολιτικη

Παπαηλιού: Αγρότες-κτηνοτρόφοι-μελισσοκόμοι δείχνουν τον δρόμο

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Στην "ξεχασμένη" ελληνική περιφέρεια αναφέρεται ο βουλευτής Αρκαδίας με αφορμή το παν-αγροτικό συλλαλητήριο.

Δελτίο Τύπου του Γιώργου Παπαηλιού, Βουλευτή Αρκαδίας (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία), Α. Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης-αρμόδιου για την κτηνοτροφία

Το συγκλονιστικό συλλαλητήριο των αγροτών-κτηνοτρόφων-μελισσοκόμων στο Σύνταγμα εξέπεμψε αγωνιστικό μήνυμα από την «ξεχασμένη» ελληνική περιφέρεια, ότι χωρίς αυτήν η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει.

Ταυτόχρονα, η συμπαράσταση της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας προς τον αγροτικό-κτηνοτροφικό-μελισσοκομικό κόσμο αποδεικνύει, ότι δεν «περνάει» ο  κοινωνικός  αυτοματισμός που η κυβέρνηση μάταια επιχειρεί  να ενεργοποιήσει.

Μία μεγάλη κοινωνική συμμαχία είναι υπό διαμόρφωση, διότι όλοι συνειδητοποιούν ότι το «χωράφι» και το «ράφι» έχουν ταυτόσημα συμφέροντα, τα οποία  βέβαια συγκρούονται με αυτά της παρασιτικής  οικονομικής ολιγαρχίας που εκφράζονται από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Οι αγρότες-κτηνοτρόφοι-μελισσοκόμοι δείχνουν το δρόμο.

Οι δυνάμεις του  προοδευτικού πολιτικού χώρου οφείλουν να ανταποκριθούν στο μήνυμα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.