Πολιτικη

"Πρώτη" για τη "Νέα Αριστερά" στην Τρίπολη

Φωτογραφία: arcadia938

Εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Μαίναλον" με κεντρική ομιλήτρια τη Βουλευτή, κ. Πέτη Πέρκα. 

Ενόψει της πρώτης συνδιάσκεψης του φορέα -και την ίδρυση του κόμματος-, η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας, κ. Πέρκα, βρέθηκε στην Τρίπολη, προκειμένου να συμμετάσχει σ' εκδήλωση φίλων της κίνησης.

Μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, η κυρία Πέρκα ανέφερε πως η απολιγνιτοποιηση δεν πάει καλά, οδηγώντας τη Μεγαλόπολη σε περαιτέρω ερημοποίηση. Να σημειώσουμε πως νωρίτερα σήμερα η κυρία Πέρκα επισκέφθηκε τη Μεγαλόπολη ενώ ως Βουλευτής της Φλωρινας, έχει ασχοληθεί επί καιρό με το θέμα.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Πέρκα είπε πως " δικαιώνουν" όσους αποχώρησαν από το κόμμα, το οποίο, όπως υποστήριξε "έχει αποχωρήσει". Μάλιστα, τόνισε πως η "Νέα Αριστερά" δημιουργήθηκε για να υπάρχει "καθαρός, αριστερός λόγος" στο κοινοβούλιο και την πολιτική ζωή, εν γένει.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.