Πολιτικη

Επερώτηση στο Πε.Συ.Π. για την αναβάθμιση Διοικητηρίου Μεσσηνίας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Την κατέθεσαν οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Κουτουμάνος, Γιάννης Κελλάρης.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

Θέμα: Ζητούνται  στοιχεία για το έργο «Αναβάθμιση Διοικητηρίου Μεσσηνίας».

κ. Περιφερειάρχη

Πρόσφατα η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας στις 5-2-2024 ενέκρινε Συμπληρωματική Σύμβαση 862.000 ευρώ στο έργο «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Παρεμβάσεων Αναβάθμισης Διοικητηρίου Π.Ε Μεσσηνίας».

Σε ένα έργο π/υ 10 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν γίνει 4 απανωτές διακοπές από τον εργολάβο λόγω μη πληρωμής λογαριασμών, που έχει εκτελεστεί μόλις το 10% του έργου (ουσιαστικά μόνο οι καθαιρέσεις) έρχεστε και αποφασίζετε Σ.Σ 862.000 ευρώ γιατί προέκυψε λάθους της μελέτης αφού οι τόνοι σκυροδέματος που απαιτούνται και οι τόνοι αμιάντου που καθαιρέθηκαν ήταν διπλάσιοι. 

Ερωτάσθε κ. Περιφερειάρχη

-Τι μέτρα θα πάρετε ώστε το συγκεκριμένο έργο να μην καταντήσει «γεφύρι της Άρτας» με τις επακόλουθες συνέπειες στη ζωή της πόλης αλλά και στη τσέπη των κατοίκων από τα πανωπροίκια;  

-Πόσοι τελικά είναι οι τόνοι σκυροδέματος που απαιτούνται και πόσοι οι τόνοι υλικών μολυσμένων με αμίαντο που καθαιρέθηκαν;

-Που βρίσκονται αυτοί οι χιλιάδες τόνοι υλικών μολυσμένων με αμίαντο;

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
της Λαϊκής Συσπείρωσης

Κουτουμάνος Νίκος 
Κελλάρης Γιάννης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.