Πολιτικη

Ο Β. Κοντοζαμάνης για την παρουσία του στην Τρίπολη (pics)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ο Αρκάς, πρώην υφυπουργός Υγείας και όπως όλα δείχνουν υποψήφιος Ευρωβουλευτής, πραγματοποίησε ειδική αναφορά στα κοινωνικά δίκτυα.

Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. 

➡️Εγκαινιάσαμε τη λειτουργία του φυσικού αερίου, ένα αναπτυξιακό έργο υποδομής που φέρνει περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη. Είναι σημαντικό ότι κερδίζουμε οικονομικά, καθώς τα χρήματα που εξοικονομούνται επιστρέφονται στην υγεία και στο Νοσοκομείο, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες προς τους πολίτες.

➡️Με αφορμή την εκδήλωση των εγκαινίων, είχα την ευκαιρία να συναντήσω συνεργάτες και πάνω από όλα φίλους στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου. Θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου για το έργο τους. Είναι η πρώτη γραμμή παροχής υπηρεσιών υγείας και ήταν εκεί κατά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, δίνοντας τη μάχη για όλους εμάς.

➡️Τέλος, επισκέφθηκα το ΕΚΑΒ Τρίπολης. Οι διασώστες, οι γιατροί και το υπόλοιπο προσωπικό αντιμετωπίζουν καθημερινά εκτός από τη μάχη με το χρόνο για την ανθρώπινη ζωή  και τις δυσκολίες του γεωγραφικού ανάγλυφου, το οποίο παρουσιάζει τεράστιες εναλλαγές. Τους ευχαριστούμε για ότι κάνουν!

#kontozamanis 
#nd  
#neadimokratia

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.