Πολιτικη

Παρουσία Φαράντου η συνεδρίαση της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Υποψήφιος για τις Προκριματικές εκλογές στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας.

Μεταξύ και άλλων θεμάτων, στα πλαίσια των διαδικασιών για τις προκριματικές εκλογές για το Ευρωψηφοδέλτιο που πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας πραγματοποίησε συνεδρίαση.

Στη συνεδρίαση αυτή, παραβρέθηκε και τοποθετήθηκε και ο υποψήφιος για τις προκριματικές εκλογές για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Πελοπόννησο Γεώργιος Φαράντος και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους του και στη διαδικασία.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική πολιτική διαδικασία, η οποία θα φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ακόμα μεγαλύτερη επαφή με την κοινωνία, θα καταπολεμήσει τα φαινόμενα αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες και θα αποτελέσει μια μόνο από τις διαδικασίες που θα φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο δρόμο για την Πολιτική Αλλαγή.

Καλαμάτα, 09-04-2024
Γεώργιος Ι. Φαράντος

* Υποψήφιος για τις Προκριματικές εκλογές για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας στην Πελοπόννησο και Διδάσκων Τμήματος Πολιτικών Δημόσιας Υγείας

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.