Πολιτικη

Τρίπολη: Το βιβλίο της παρουσιάζει σήμερα 11 Απριλίου η Μ. Σπυράκη

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Η εκ νέου υποψήφια με τη ΝΔ, στις ευρωεκλογές 9ης Ιουνίου, θα επισκεφθεί τη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης και θα δει, μεταξύ άλλων και τον Δ. Πτωχό.

H ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη και εκ νέου υποψήφια με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας  για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα επισκεφτεί σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου την Τρίπολη για την παρουσίαση του βιβλίου της «Βιωσιμότητα και Ανθεκτικότητα» που θα γίνει στο «Μεγάλο Καφενείο» στις 18.00 το απόγευμα.

Νωρίτερα στις 17.00 το απόγευμα η κ.Σπυράκη θα επισκεφτεί την έκθεση «Πελοπόννησος  ΕΧPO» στις εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης και θα έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει με εκθέτες και στελέχη των Επιμελητηρίων Αρκαδίας, Αργολίδας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας για τα νέα ευρωπαϊκά  χρηματοδοτικά εργαλεία που αφορούν τη  στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στις 11.30 π.μ θα επισκεφτεί την Περιφέρεια. Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει ακόμη επισκέψεις σε μονάδες της βιομηχανικής περιοχής και συναντήσεις με στελέχη της ΔΕΕΠ ΝΔ Αρκαδίας.

Η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη θα κάνει δηλώσεις στις 18.00 το απόγευμα στα ΜΜΕ  στο «Μεγάλο Καφενείο» για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και για το διακύβευμα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.