Πολιτικη

Οδυσσέας: "Μέχρι τις 9 Ιουνίου θα δώσουμε τη μάχη για να είμαστε δεύτερο κόμμα και να χτυπήσουμε στα ίσα τη ΝΔ"

Φωτογραφία: Αρχείου (Δελτίου Τύπου)

"Βασικό μας μέλημα πρέπει να είναι πώς θα δώσουμε τη μάχη για να υπάρξει εναλλακτική πρόταση απέναντι στη ΝΔ", αναφέρει σε συνέντευξη.

Βασικά σημεία από τη συνέντευξή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον ΣΚΑΙ.

Για τις Ευρωεκλογές

Είναι πολύ καθαρό το δίλημμα που πρέπει να αποφασίσει ο κόσμος αναφορικά με το ποια Ευρώπη θέλουμε. Για παράδειγμα θέλουμε μια Ευρώπη με Ευρωστρατό για να μπορούμε να νιώθουμε ασφάλεια και να μη δίνουμε συνέχεια λεφτά για όπλα και να τα δίνουμε στην κοινωνική πολιτική ή να αγοράζουμε συνέχεια όπλα από τη Γαλλία και από άλλες χώρες για να μπορέσουμε να νιώθουμε ασφάλεια; Ένα άλλο παράδειγμα αφορά τους αγρότες και το θέμα των Ελληνοποιήσεων σχετικά με τα προϊόντα. Προχθές η Σοσιαλιστική ομάδα πέτυχε ώστε να υπάρχει ιχνηλάτηση της προέλευσης των προϊόντων καθώς δεν μπορούμε να αγοράζουμε μέλι από την Κίνα χωρίς να αναγράφεται η χώρα προέλευσης.

Για το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ ξεκάθαρος ο στόχος καθώς ψάχνουμε έναν υποψήφιο που θα είναι από τον προοδευτικό χώρο και θα μπορεί να διαδεχτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό το πρόσωπο πιστεύουμε ότι είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης. Γι’ αυτό και επιδιώκουμε να πετύχουμε αυτή την προσπάθεια με τους καλύτερους δυνατούς όρους καθώς έχουμε προτάσεις και πρόγραμμα αλλά και το καλύτερο ευρωψηφοδέλτιο σε σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα. Μέχρι τις εννιά Ιουνίου θα δώσουμε τη μάχη για να είμαστε δεύτερο κόμμα και να μπορέσουμε να χτυπήσουμε στα ίσα τη ΝΔ. Σήμερα το βασικό μας μέλημα πρέπει να είναι πώς θα δώσουμε τη μάχη για να υπάρξει εναλλακτική πρόταση απέναντι στη ΝΔ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.